Danmark

Villig til å betale lite grann ekstra? Lei ett sommerhus i Danmark med badebasseng!

Det er ingen hemmelighet, at Danmark er et populært reisemål for nordmenn som er glad i å reise. For det første er Danmark ikke så veldig langt unna. Det er et stort pluss, da det ikke tar så lang tid å komme seg dit og det er samtidig heller ikke dyrt. Mange bruker også muligheten med at man kjøre ned fra byen sin, for eksempel Oslo, til Larvik eller Kristianssand og ta båten derifra. Det er billig, og så har man muligheten for bilferie i Danmark! Den muligheten har man ikke de fleste andre stedene som hvis man tenker seg til et litt mer eksotisk sted. Danmark har likevel greit med varme om sommeren lite grann varmere enn Norge som regel, men i alle fall nok til at nordmenn ikke synes det er for varmt eller for kaldt heller.

Varmt nok til badebasseng

Vil man gjerne ha litt av den eksotiske følelsen med seg til Danmark er det også godt mulig å leie et sommerhus med badebasseng. Man trenger ikke nødvendigvis å gjøre det fordi Danmark har et fantastisk lang kystlinie og masse fine strender uten alt for mange brennmaneter. Det er jo et fint pluss så klart. Men der er likevel noe ekstra bra over det å ha et basseng, sit eget basseng rett og slett som ikke andre kan komme til og som ligger rett ved huset. Det er ganske deilig, og heldigvis heller ikke alt for dyrt. Man skal så klart ville bruke litt ekstra penger – det koster selvfølgelig mer å leie et sommerhus med badebasseng som en sommerhus som er like stort uten badebasseng. Derfor er dette en prioritering man må gjøre. Det er ikke noe problem med været som nevnt, for selvom Danmark er kjent for ustabile værforhold, så er en uke i Danmark som regel nok til å kunne få i hvert fall et par varmedager, og gjerne hele uka, uten at vi selvfølgelig garanterer at dere får dette.

Lei et sommerhus i det nordlige Danmark og få mye for pengene!

Det området de fleste nordmennene velger å dra til når de skal dra til Danmark er det det nordlige Danmark. Det er det som er nærmest og billigst for oss i Norge. Skagen, Hirtshals og Frederikshavn er de mest kjente havnebyene som er populære destinasjoner for norske familier. Mange blir der, mange drar videre litt inn i landet, og det kan både være billigere og hyggeligere. Du kan eksempelvis leie et sommerhus en halv time unna Skagen med badebasseng, i stedet for å leie det rett ved Skagen uten basseng. Hvis du likevel har bil er det jo egentlig like greit, og det finnes heldigvis masse sider på nett som kan hjelpe deg med å finne frem til det riktige sommerhuset for deg! Sider som luksushus.no kan gjøre det enkelt og greit. Sider som denne spesialisere i sommerhus i Danmark (og Sverige og for den saks skyld), men som samtidig er en norsk bedrift som kjenner dine behov som norsk! Det er jo veldig fordelaktig.