Star Wars genser

Star Wars Genser

Er man Star Wars fan så burde man ta en kikk på Star Wars gensere, her kan du tydelig vise at kraften er med deg og at man har sett Star Wars filmene. Det er laget hele 7 filmer samt diverse tegneserier, romaner og videospill med Star Wars tema. Genserene har typiske Star Wars motiv og er produsert i god kvalitet som tåler daglig bruk og også røffere bruk som lek og morro.

Star Wars Filmene

Som nevnt ovenfor er det laget hele 7 Star Wars filmer og denne serien av filmer startet helt tilbake I 1977 med den første filmen som het ”A new hope” eller Et nytt håp på Norsk. Deretter gikk det noen år og neste film i serien kom i 1980. Det er filmskaperen George Lucas som står bak filmene og Star Wars er blitt intet annet enn enormt populært med millioner av ivrige fans som lager historier rundt om Star Wars og hvorfor forskjellige ting er blitt sånn og sånn.

George Lukas starter Star Wars serien med filmen som egentlig er i midten av filmserien og dette gjorde han med viten og vilje for å fange inn publikummet, deretter har han gått tilbake og vist seerene hva som har hendt senere og før filmen som kom først. De tre første episodene har i tillegg kun vært tilgjengelig å produsere ved bruk av avanserte dataanimasjoner så man kan si at George Lucas tenkte fremover og hadde tydeligvis en plan som har fungert svært godt.

Andre Star Wars produkter

Det er laget masse forskjellige Star Wars produkter og ekte Star Wars fans har plenty å velge mellom. Her på siden finner du også et utvalg av Star Wars t-shirts som er perfekte å bruke når det er varmt nok i været og genseren kan legges igjen hjemme. Noe som er veldig populært å bruke på gutterommet er Star Wars sengetøy, når den lille først har fått se noen filmer og synes Star Wars er gøy og kanskje spilt flere av videospillene så vil det å pryde senga med et skikkelig Star Wars sengesett garantert være velkomment. Sengetøyet kommer med flere motiv og vil garantert være et blikkfang i hvilket som helst gutterom.

Star Wars kostymer

Når man skal på karneval eller kanskje en temafest og er Star Wars fan hva ville vel være bedre enn å komme som med et skikkelig Star Wars kostyme. Det aller mest populære kostymet er Stormtropper kostymet. Å komme som en Stormtropper vil garantert vekke oppmerksomhet og spesielt blant de som er glade i Star Wars fra før av. Det er også svært populært å kle seg ut som Darth Vader, den svartkledde sjefen for de mørke kreftene. Her kan man også få tak i en hjelm som forandrer stemmen slik at man høres ut som Darth Vader i egen person. Det finnes også flere andre kostymer for eksempel av Anakin Skywalker og Prinsesse Leia så det er plenty å velge mellom dersom man vil skille seg litt ut. Flere av kostymene er tilgjengelig både for barn og voksne.