Sjekkliste for deg som vil investere i bitcoins

Det er helt ufattelig så populært bitcoins er blitt på få år. Kryptovalutaen som tok finansverden med storm for litt over ti år siden er nå på alles lepper og det er skjedd en stor endring i hvilke forbrukere som velger å investere i bitcoins. Det er skjedd et drastisk skift fra at bitcoins og kryptovaluta var forbeholdt datanerder, hackere og folk som ønsket å bedrive lyssky kriminelle aktiviterer på nettet uten at det kunne spores. Den elektroniske valutaen har dessuten vært utsatt for store svingninger, både i form av opp- og nedturer. 

Kjøp bitcoins

Dette sier kanskje seg selv, men før du kan begynne å investere i bitcoins må du skaffe deg dem. Dette kan du gjøre ved å kjøpe dem, lete etter dem på nettet eller vinne dem i mobil- og onlinespill. Sistnevnte er en tidkrevende affære, men på den måten kan du skaffe deg bitcoins gratis. For å kjøpe bitcoins trenger du en smarttelefon hvor du kan laste ned apper, gyldig ID (førerkort eller pass) og bankkort til å betale for valutaen med. 

Finn software som investerer for deg

Det finnes mange applikasjoner som kan investere bitcoins for deg. Det er alltid lurt å lese tester av denne typen software, så du vet at det er sikkert å bruke. Her kan du lese en inngående anmeldelse av Bitcoin Code, som er en populær investeringssoftware for bitcoins.  

Hold deg oppdatert på hva som skjer innenfor kryptovaluta

Det kan lønne seg å følge godt med i kryptovaluta hvis du ønsker å investere i det. Det er mange nyhetssider og applikasjoner spesielt viet til nyheter innenfor kryptovaluta, så du kan holde deg oppdatert til enhver tid. 

Ikke invester mer enn du har råd til å miste 

Det er ingen garantier når man investerer i valuta, derfor er det viktig at du ikke investerer mer enn det du potensielt sett har råd til å miste. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *