kredittkort

Kredittkort kan gi deg billigere bensin

Konkurransen i kredittkortmarkedet er større en noen gang og dette gir kundene mange fordeler utenom gode rentevilkår og gebyrfri kredittkortbruk. For å kapre kunder har selskapene funnet ut at det lønner seg å gi sine kunder fordeler når de bruker kredittkortet og slike fordeler er blant annet billigere bensin og gratis reiseforsikring. I dagens høyteknologiske verden er det også blitt meget enkelt og kjapt å anskaffe seg et kredittkort. Men benytter et online søknadsskjema som blir behandlet iløpet en time eller to hvor søkeren går gjennom en kredittsjekk og kredittkortselskapet foretar en vurdering ut i fra denne samt opplysningene om søkerens økonomi som er oppgitt. Ved positivt svar og innvilgelse av kredittkort så brukes ofte bank ID for å signere kredittkortavtalen online og kortet er på vei i posten til søkeren dersom ikke man søker på et sted som har kort liggende for å tilby sine kunder. Merk at kortet og pin koden til kortet sendes i to separate forsendelser av sikkerhetsgrunner så det kan gå et par dager før man kan bruke kortet. Så er det bare å gjøre seg kjent med hvor man får den billigste bensinen for det kan være forskjeller på de forskjellige bensinselskapene avhengig av avtalen som kredittkortselskapet har klart å forhandle frem.

Billigere bensin ved å bruke kredittkort

Det er nå mange selskap som har inngått avtaler med enkelte eller flere bensinselskaper og kan tilby sine kunder cashback eller direkte rabatter på bensin når man fyller og bruker kredittkortet til å betale med. Hvis man kjører mye kan dette faktisk gi meget gode årlige besparelser eller i noen tilfeller bonuser. Det er ganske store forskjeller i rabattene som gis også så det lønner seg når man tenker på å skaffe seg et kredittkort og vet at man skal benytte dette til å handle billigere bensin at man gjør sine undersøkelser grundig og sammenligner de forskjellige tilbudene man har på bordet og vilkårene som kommer med bruken av et kredittkort. Man kan enkelt lese online om andres erfaringer og omtaler av forskjellige kredittkort og også omfattende undersøkelser som sammenligner de forskjellige kredittkortene slik at man kan finne det kredittkortet som passer aller best og som gir deg størst gevinst.

Gratis reiseforsikring gjennom kredittkort

Det er også blitt veldig vanlig å inkludere gratis reiseforsikring gjennom kredittkortet. For at denne reiseforsikringen skal tre ikraft må endel av reisen eller reiseutgiftene bli belastet kortet. Dette gir naturligvis gode fordeler for de som er glade i å reise og et par fordeler vi kan nevne er at man det ikke bare er familie som går under kortets reiseforsikring men også andre personer hvis man kan vise til at kredittkortet er blitt benyttet til deres utgifter og en annen vanlig fordel er at man kan oppholde seg lenger i utlandet enn det som er grensen på en vanlig helårs reiseforsikring. Normen på helårs reiseforsikring er 60 dager i året som man kan være utenlands og dekket av reiseforsikringen mens flere av de som er inkludert i kredittkort har 90 dager og enkelte tilfeller enda mer.