Jaktreiser

Jaktreiser som legger vekt på jakt

Den nye trenden for ferierende er å dra på opplevelsestur hvor man følger et opplegg som legger vekt på kultur, sport, musikk eller andre typer sanseinntrykk. Nå er også jaktreiser i nye omgivelser blitt en farsott blant ferierende skandinaver. Vi i skandinavia er godt kjent med jakt i vår hverdag, enten det er fiske i lakseelver eller elgjakta på høsten, men nå kan urmennesket få utløp i nytt terreng. Nyati-safari.no er en heleid dansk nettside som tilbyr reiser i Afrika hvor man kan jakte på ulike dyr i helt nye omgivelser. Nyati tilbyr førsteklasses safari i den kjente Great Kruger nasjonalparken i Sør-Afrika med sine 21 000 kvm hvor man bor tett på de ville dyrene. Med bærekraftig jakt i tankene, vil man kunne oppleve jakt ledsaget av profesjonelle og trente jaktførere. Dagene vil bli lagt opp etter dine helt egne ønsker og behov, enten det er med jakt, safari eller kun nyte en ferie med avslapning rundt bassenget, nyte utsikten over nasjonalparken eller dra på utflukter.

Jaktreisene anses som storviltjakt i verdensklasse. Man kan velge mellom impala eller bøffeljakt, eller man kan rett og slett sette sammen sitt eget program for jaktopplevelsen. Jakten består av blant annet felling av en bukk eller ku, to dagers jakt med full forberedelse når det gjelder innskyting av rifler, jaktguide og avlevering av trofe til konservator. Medbrakt vil man få piknikkkurv og drikkevarer. Ved konservering og hjemsendelse kommer et ekstra gebyr.

I samarbeid med Wikstrøms verden har Nyati virkelig satt opp en opplevelsesopplegg for det være seg familier, jaktlag eller andre som ønsker å oppleve safari på en helt ny måte. Tag på jagtreise med nyati-safari.no.

Velger man en familiereise kan Nyati tilby Olifant villaer opptil 200kvm med spektakulært utsyn over floden med elefanter, flodhester og sjiraffer, eller de ekstraordinære Cheetah Camp med over 500 kvm plass for storfamilier. Her vil man få med sin egen sjåfør og egen kokk. Lodgen kan tilby kulinariske måltider, ett fantastisk utsyn over parken i din egen tilrettelagte bungalow, og på dagene kan man velge å bade ved bassenget eller få guidete turer i åpne safaribiler med engelsk eller skandinavisktalende guider. I ekte Karen Blixen ånd. Lodgen har også sin helt egen golfbane.

I kombinasjon med safariet kan man oppleve Victoria Falls eller Table Montain i Cape Town blant noen av valgene, dersom man velger bort noen av jaktdagene. Vil man se det storslåtte Victoria Falls, flyr man til Chobe i Botswana og får oppleve en av verdens sju vidunder. .

I safariets andre valgmulighet kan man oppleve Mosabiks uberørte strender med bading og dykking blant korallrev.

På nettsiden til Nyati-safari kan man laste ned kataloger for de ulike oppleggene, slik at man kan studere mulighetene og sette opp sin helt egen spesiallagde ferieopplevelse. Dersom man ønsker det, kan man innhente tilbud fra operatøren slik at man kan få de ulike alternativene tilsendt.

Vær velkommen til å besøke nettsiden nyati-safari.no for bare å titte på de flotte bildene og se de ulike reisene, eller bestill din helt unike ferie med jaktopplevelser.