sexleketøy

Forskjellige typer sexleketøy

Sexleketøy finnes i mange forskjellige fasonger og farger. Det er nesten ingen grense på hvilke fasonger man kan finne på markedet i dag. Se på www.sinful.no. Det fine med sexleketøy er at det hjelper folk til å slappe av og bli kjent med seg selv i trygge og rolige omgivelser. Det er ikke uvanlig at mange har sine første eller sine første beste seksuelle opplevelser med en vibrator eller med analkuler.

En type leketøy er laget for kvinner og en annen type er laget for menn. Analkuler og analplugger kan brukes av begge kjønn uten at det er noen kjønnsmessige utfordringer. Noen typer sexleketøy som er laget for kvinner er vibratorer og dildoer. En vibrator er en liten gjenstand som kan ha forskjellige former. Den kan være liten og helt rundt, firkantet eller en annen form. Det er egentlig ingen begrensning på størrelse. Selve funksjonen er at gjenstanden vibrerer. Vibrasjonen kan være veldig behagelig for menn og kvinner. For kvinner kan vibrasjonen være veldig behagelig når den plasseres på klitoris. Dette er kanskje hovedfunksjonen for vibratorer, at den vibrerer og hjelper en kvinne med å nå orgasme.

En vibrator kan komme i mange hastigheter. Kvinners klitoris svarer forskjellig fra person til person. Noen liker at vibreringene har harde og raske, mens andre liker de mye og svake. Vibratorene har derfor en knapp eller lignende som styrer hvor hard og hvor rask pulsen eller vibrasjonen er. Dette gjør at man kan selv bestemme hvordan vibrasjonen går etter ønske. Noen vibratorer har også en fjernkontroll som gjør at man selv ikke kan bestemme hastigheten men at dette er overlatt til partneren. Har man for eksempel en truse med en liten lomme for vibratorer så kan man feste vibratoren i trusa før man går ut. Er man på kino eller restaurant eller et annet sted kan partneren da starte vibratoren etter ønske, øke hastigheten eller annet.

En slik type lek kan være veldig opphissende for begge partner da noen andre styrer hastigheten og fordi man kan utforske seksualiteten i omgivelser man kanskje ikke så ofte leker i. Dette gjør at man som partnere kan komme nærmere hverandre seksuelt og personlig. Sexleketøy kan på så måte hjelpe par med å bli mer intime og ble mer personlige. Det krever derimot at man tør å snakke om leketøy og tør og kjøpe leketøy. Denne prosessen kan være litt rar i starten, men det finnes mange som leverer diskret på døren.