Spisebord

Bestille spisebord fra Ferm Living?

Ting du må ta hensyn til før du bestiller møbler

Plassering av bordet?

Innredning for kjøkken og spisestue er ofte en utfordring, og det kan være vanskelig å finne det beste bordet på første øyekast. Et godt råd for den som vil handle møbler og innredning online, er å måle ut rommet hvor møblene skal stå i forveien. På det viset sparer man seg for en del ubehagelige overraskelser når møblene først blir levert av budet.

Et tomt rom, det være seg kjøkkenet eller spisestua, eller et annet rom, kan virke veldig stort og tomt når det ikke er møblert, men det kan fort bli trangt. Et gjennomsnittlig rom i Norge er ofte smått, og lar seg lett fylles opp av få gjenstander. Et rom, selv om det kanskje har et flatemål på 12 kvadratmeter blir fullt, også når det kun kommer inn et lite spisebord og noen stoler. Du får kanskje plass til 6 personer rundt bordet, og et lite skap i den ene enden av rommet. Tenk på at hver person som skal sitte, også trenger rundt en meter avstand fra bordet for å kunne gå til plassen sin, for så å sette seg ned. På det viset vil et spisebord som er i bruk også trenge et areal på 3 ganger 4 meter. Les mer om hvilken type spisebord som passer ditt hjem.

Fargevalg og stil?

Fargevalget kan også være vanskelig å forestille seg om man ikke har bordet eller andre møbler forran seg. Det er vanskelig å gjøre noe med denne utfordringen, men det er å anbefale at du tar med deg nettbrettet til rommet, og prøver å se for deg hvordan ting passer sammen. Her finnes det veldig lite som er direkte rett eller galt. Fargevalg og stilvalg er noe som er meget personlig, selv om det finnes mange forslag som baserer seg gyldne regler og fargelære, så vel som psykologiske studier av hvordan folk reagerer på farger og former. Rødt er for eksempel en farve som skal skjerpe apetitten, og som inviterer folk til rommet, med et hint av lidenskapelighet. Det er selvfølgelig motsatsen til det tradisjonelle kjøkkenet, hvor fargen inneholdt blåsyre for å holde ting sterilt.

Enkel bestilling og enkel levering

Det er fullstendig uproblematisk å bestille møbler fra et bredt utvalg av Ferm Living, og det koster vanligvis mindre enn å kjøre til møbelvarehuset, for så å lete rundt etter de passende møblene. Her på sidene finner du en god oversikt og et stort utvalg av innredning til kjøkkenet, til badet, så vel som innredning til soverom og stuen.