Byggevarehus Bauhaus

Bauhaus alt under samme tak

Et av Europas største på «altt i ett» innen byggebransjen finner man hos Bauhaus. Startet opp i 1960 for å tilby «alt under samme tak» konsept for byggearbeidere som ønsket å kunne handle alt fra byggematerialer, verktøy, maskiner og arbeidsklær. Videre har Bauhaus utviklet seg, og nå tilbyr de også innredning, gulv, baderomsløsninger, utstyr til hage og friluftsområde, tilbehør til bil og båt og ikke minst rådgivning og kompetente medarbeidere som gjør alt for at kunden skal bli fornøyd.  

Tanken var genial og Baus lykkes 100% med sitt prosjekt. Som snekker selv visste han nøyaktig hva som manglet hos de kommende konkurrentene sine. Han oppnådde gode samarbeidsavtaler og seriøse leverandører. På denne måten ville uansett alle være fornøyde.  

Bygge hus 

Når man bygger et hus må man først ha en tegning, en planløsning og en tomt å sette huset på. Man må koble seg til vann og kloakk, og man må ha tillatelse fra myndighetene til å bygge. Så er det bare å sette i gang. Grunnmur, bærende konstruksjoner, tak, ytterpanel, isolasjon, innvendig panel, bad, kjøkken, stue, soverom, kjeller, loft, bod. Man skal legge gulv. Hvilket belegg skal man bruke- parkett eller laminat. Man skal sette opp vegg- plater eller panel? Man skal legge på tapet- strietapet eller male rett på? Man skal lage tak- plater eller panel? Man skal lage badet- fliser eller panel? Membran og varmekabler? Man skal velge innredning til kjøkken, bad, skap og hyller til soverommene. Belysning.  

Det er mange faktorer som skal tenkes over når man bygger hus.Det er mange valgmuligheter når man skal bygge hus. Det er mange fallgruver når man skal bygge hus. Alt dette har Bauhaus tenkt på. De gir deg råd og tips om alt. De har eksperter på baderom. De har utleie av alle de maskiner og verktøy du måtte trenge. De veileder deg gjennom prosessen. 

Liertoppen og Vestby 

Varehusene ligger på Liertoppen og Vestby som er utenfor Oslo. Således er varehusene tilgjengelig for de fleste, men ikke alle. De fleste i Norge bor rundt og i Oslo.  Er du ikke blant disse, men bor for eksempel i eller rundt Bergen eller i eller rundt Trondheim har man lang vei til nærmeste varehus. Men det er en annen mulighet- nemlig nettsiden. 

Bauhaus nettside 

Her får du alt på en side. Trykk deg inn og start letingen etter det du trenger. Hovedmenyen øverst er enkel og oversiktlig. Her er det bare å klikke ivei. Husk at Bauhaus fører over 120 000 ulike varer, så snevre søket ditt dersom du øsnker fortgang. NEdover på siden finner du ulike tilbud og rabatterte varer. Her kan du gjøre noen skikkelig kupp. Ofte selges sesongvarer ut til en billig penge. Finn produkter her.

Bruk kundeservicen øverst på siden dersom du står fast eller har spørsmål. På hverdager kan du sågar ringe inn til ett av varehusene å få prate med en behjelpelig medarbeider.  

Lykke til med byggeprosjektet ditt enten det er stort eller lite-Bauhaus har det du trenger!