bad

Baderomsinnredninger fra Dansani

Står oppussing av badet for tur, er Dansani et alternativ som man bør vurdere. De har kvalitetsmøbler og innredning som passer de fleste.

Det som er bra med designeren er at man kan bygge sine egne baderom med skreddersydde løsninger som gjør badet slikt man ser for seg. Det er nemlig baderomsmøbler som har noen viktige egenskaper. Det er funksjonalitet, bærekraftighet og dansk design. Baderomsinnredningene er bygget på håndbearbeidede produkter av anerkjente danske designere.

Dansani ønsker å gi kundene mulighetene til å skape sine særegne rom de har designet selv. Det skal både være enkelt og gi inspirasjon til spennende variasjoner innenfor rammen. Sjekk ut alt på nettsiden https://www.dansani.no/ av hva de har å by på.

Dansk design kjennetegnes for sine særegne design og utforminger. Det ligger nok i den danske folkesjelen, og reflekterer hvordan det er å være dansk på grensen av de kontinentale metropolene i sør og de store ødet i nord.

Baderomsmøblene fra Dansani er både maskuline, minimalistiske og fremmer dansk natur. Møblene er utformet i en blanding av danske eiketrær og marmor og porselen.

Produkter

Det som er forhandleren sine fremste produkter er baderomsmøbler og interiør. Det kan være hengende servanter og klesskap eller speil som passer fint inn. Det er også en rekke dusjkabinetter. Derfor er det fint å kunne finne ut mer om produktene deres, spesielt om man går med en drøm om å pusse opp badet.

Sjekk ut deres serier som kalles Curvo, Caladris, Zaro, Inzo også videre. Dette er produkter de har lang erfaring med og stor anerkjennelse for.

Tips

Det som er fint med hjemmesiden, er at man selv kan velge mellom ulike romstørrelser. Da finner man det enklere å sammenligne sitt eget rom med det selskapet har å tilby. Dessuten hjelper Dansani-siden kundene sine med å montere møblene fordi man kan se de forskjellige snuttene de har lagt ut.

Forhandlerne

Har man forelsket seg i Dansani-produktene er det en glede og fortelle at man ikke må dra helt til Danmark for å finne sine favoritter. Også i Norge har man utsalg av dette merket. Disse forhandlerne finnes i de fleste mindre og større byer fra Halden i sør til Kirkenes i nord.

På et nytt baderom trengs det alltid ny innredning. Det kan man handle på en stor møbelkjede, men man kan få et særeget interiør om man bruker en dansk designer. Det får man med Dansani.